Meniu
Cos de cumparaturi

Despre noi

Ne respectam clienții, produsele si munca. Ne propunem sa progresam si sa devenim mai înțelepți cu fiecare client mulțumit, tocmai pentru a putea, prin profesionalism si munca, sa mulțumim cât mai mulți dintre dumneavoastră.

Am pornit o afacere mică din pasiunea pentru moda si haine, iar acum "buticul din colț" a devenit magazinul online cu cele mai bune servicii, mai bogat in produse, in calitate, dar si in experiența.

Succesul a fost garantat dacă am fost sinceri cu noi înșine si cu publicul țintit: design original si bun, la prețuri corecte! Acum, venim cu cele mai noi si accesibile articole vestimentare si ne avem rădăcinile la cei mai renumiti distribuitori si producatori din Polonia, Austria Turcia si China.

Pe site-ul nostru se găsesc peste 5000 de produse atât pentru femei, cât si pentru bărbați. De la clasic la complex, de la sport, casual, la elegant, reușim sa aducem clientului o gama variata de piese vestimentare ieftine si calitative. Suna idealist? Ei bine, noi vă demonstram cum este posibila o piața corecta, care isi respecta clienții. Vei descoperi asta cu fiecare click pe site-ul nostru, pentru ca suntem pregătiți cu oferte atractive, surprize nebănuite si produse pentru toate gusturile.

Platforma accesibila te îndruma pas cu pas astfel încât vei găsi cu ușurintă ceea ce cauți, iar metoda de plata o alegi singur si....sigur!

Garantam siguranta banilor tai cu posibilitatea de a returna produsul si de a plăti fie la primirea pachetului, fie prin transfer bancar. Nu este nimic mai simplu si mai prietenos decât un "dressing room" virtual, unde îți poți alege ținuta ideală!

Magazinul online HaineSelect.ro este operat de S.C. LIBITUMWEAR S.R.L., avand sediul social in Urziceni, strada Muncii, nr. 7, Bl. F3, Ap. 4. Punctul de lucru: Str Merilor, Nr.10, Centrul Comercial Sheliak, c.u.i. 35572498, Nr.reg.com: j21/49/2016. Telefon: 0767.744.500; 0768 269 510; 0799 827 455; 0372 967 708; 0317 103 056

E-mail: Libitumwear@gmail.com.