Meniu
Cos de cumparaturi

Sort baie

Vrei sa mergi la mare sau la piscina, insa nu ai un sort de baie? Bine ai venit pe HaineSelect.ro, magazinul online unde te asteptam cu cea mai mare gama de sorturi de baie pentru barbati, la cele mai bune preturi.

 

Descopera o colectie moderna de sort pentru baie destinat barbatilor, care te vor ajuta sa faci impresie pe plaja sau la piscina. Fie ca esti un barbat sportiv sau ca preferi sa te relaxezi savurand un cocktail, trebuie sa ai in garderoba sortul de baie pentru barbati perfect. Nu doar ca modelul ales va fi confortabil, dar te ajuta sa iesi din anonimat.

 

Mai jos vei gasi o selectie larga de modele, imprimeuri si materiale din care sunt realizate sorturile de baie pentru barbati, astfel incat sa ai alternative. Stim ca nu este deloc confortabil sa mergi in magazinele fizice pentru a proba un sort de baie pentru barbati, iar de aceea, noi ti le oferim online, fara sa trebuiasca sa te grabesti.

 

Consulta gama noastra de sorturi de barbati online si vei ramane surprins de modelele disponibile.

Producător: Fashion by HaineSelect Model: W090-verde
Sort confortabil si practic, model nou imbunatatit si regandit pentru a-ti oferi plusul de confort de care ai nevoieSnur pentru strangerePlasa interiorCompoziție: 100% poliesterCuloare: verde    S M L XL XXL A* - 35/45 ..
39,00 RON
Producător: Fashion by HaineSelect Model: W092-albastru-deschis
Sort confortabil si practic, model nou imbunatatit si regandit pentru a-ti oferi plusul de confort de care ai nevoieSnur pentru strangerePlasa interiorCompoziție: 100% poliesterCuloare: albastru-deschis    S M L XL XXL A* - ..
39,00 RON
Producător: Fashion by HaineSelect Model: W089-gri
Sort confortabil si practic, model nou imbunatatit si regandit pentru a-ti oferi plusul de confort de care ai nevoieSnur pentru strangerePlasa interiorCompoziție: 100% poliesterCuloare: gri    S M L XL XXL A* - 36/46 37/47 38/48 ..
39,00 RON
Producător: Fashion by HaineSelect Model: W092-rosu
Sort confortabil si practic, model nou imbunatatit si regandit pentru a-ti oferi plusul de confort de care ai nevoieSnur pentru strangerePlasa interiorCompoziție: 100% poliesterCuloare: rosu    S M L XL XXL A* - 36/46 ..
39,00 RON
Producător: Fashion by HaineSelect Model: W092-bleumarin
Sort confortabil si practic, model nou imbunatatit si regandit pentru a-ti oferi plusul de confort de care ai nevoieSnur pentru strangerePlasa interiorCompoziție: 100% poliesterCuloare: bleumarin    S M L XL XXL A* - 36/4..
39,00 RON
Producător: Fashion by HaineSelect Model: W092-albastru
Sort confortabil si practic, model nou imbunatatit si regandit pentru a-ti oferi plusul de confort de care ai nevoieSnur pentru strangerePlasa interiorCompoziție: 100% poliesterCuloare: albastru    S M L XL XXL A* - 36/46..
39,00 RON
Producător: Fashion by HaineSelect Model: W090-negru
Sort confortabil si practic, model nou imbunatatit si regandit pentru a-ti oferi plusul de confort de care ai nevoieSnur pentru strangerePlasa interiorCompoziție: 100% poliesterCuloare: negru    S M L XL XXL A* - 35/45 ..
39,00 RON
Producător: Fashion by HaineSelect Model: W092-negru
Sort confortabil si practic, model nou imbunatatit si regandit pentru a-ti oferi plusul de confort de care ai nevoieSnur pentru strangerePlasa interiorCompoziție: 100% poliesterCuloare: negru    S M L XL XXL A* - 36/46 ..
39,00 RON
Producător: Fashion by HaineSelect Model: W090-bleumarin
Sort confortabil si practic, model nou imbunatatit si regandit pentru a-ti oferi plusul de confort de care ai nevoieSnur pentru strangerePlasa interiorCompoziție: 100% poliesterCuloare: bleumarin    S M L XL XXL A* - 35/4..
39,00 RON
Producător: Fashion by HaineSelect Model: W090-albastru
Sort confortabil si practic, model nou imbunatatit si regandit pentru a-ti oferi plusul de confort de care ai nevoieSnur pentru strangerePlasa interiorCompoziție: 100% poliesterCuloare: albastru    S M L XL XXL A* - 35/45..
39,00 RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)