Meniu
Cos de cumparaturi

Politica de confidentialitate

Politica de confidențialitate

Politică de confidențialitate se aplică site-ului nostru web www.HaineSelect.ro deținut de SC LIBITUMWEAR SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Urziceni, Str. Muncii, nr. 7, Bl. F3, Sc. B, Ap 4, punct lucru in Urziceni Str. Mihai Viteazu, nr. 59, cladirea Total Center, avand numar de ordine in Registrul Comertului J21/49/02.02.2016, cod unic de inregistrare fiscala RO35572498 (”Societatea”).

Această Politică de confidențialitate conține informații despre modul în care prelucrăm orice informații personale pe care ni le furnizați prin intermediul site-ului web (denumite în continuare "Date cu caracter personal"). Societatea (denumită în continuare"noi") este operatorul datelor cu caracter personal transmise de dvs.


Confidențialitatea datelor dvs cu caracter personal este deosebit de importantă pentru noi, modul în care gestionăm aceste date este conform legislației aplicabile privind protecția datelor.

 

  1. Colectarea Datelor cu caracter personal

Pentru anumite servicii și pentru vânzarea de Bunuri, trebuie să ne furnizați datele cu caracter personal pentru ca noi să putem prelucra comenzile dvs. sau să vă trimitem newsletter. Pe lângă informațiile pe care trebuie să le furnizați, colectăm anumite informații atunci când vizitați Site-ul nostru web.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm, scopurile pentru care le folosim și termenul de păstrare:

  1. crearea unui cont. Înainte de a efectua o achiziție, trebuie să vă creați un cont și să ne furnizați un nume și o parolă de logare, adresa de e-mail, numele/prenumele, adresa de facturare. Puteți gestiona informațiile din contul dvs. și puteți vizualiza de ex. achizițiile pe care le-ați efectuat mai devreme.

Crearea unui cont este necesară pentru efectuarea de achiziții. Vom păstra detaliile contului dvs. atâta timp cât vă folosiți în mod activ contul. După o perioadă de inactivitate 2 ani, vom șterge contul. Puteți să vă ștergeți contul accesand Contul meu, apoi accesand sectiunea Administrare date personale stocate -> STERGE CONT SI TOATE DATELE PERSONALE.

  1. procesarea comenzii și livrarea comenzii Numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon (în cazul în care trebuie să comunicăm cu dvs. despre comanda plasată), adresa dvs. poștală (pentru livrarea comezii), informații de plată. Acestea sunt necesare și pentru administrarea vânzărilor noastre.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a incheia contractul cu dvs. sau pentru a respecta obligațiile legale, cum ar fi reglementările fiscale și contabile. Vom păstra evidențele noastre de vânzări online timp de 6 ani sau mai mult, dacă acest lucru este impus de reglementările de contabilitate fiscală.

  1. servicii clienți. Pentru a răspunde întrebărilor dvs.,în cazul în care ați trimis o întrebare prin intermediul sectiunii ”Intra in discutie cu un operator live!”, pentru retrageri de produse sau alte mesaje legate de servicii, procesăm adresa dvs. de e-mail sau numărul de telefon (în funcție de modul în care ne-ați contactat). Vă vom înregistra reclamațiile, întrebările, răspunsurile și alte acțiuni necesare pentru a vă rezolva solicitarea.

Păstrăm solicitările dvs. 3 luni după ce întrebarea sau reclamația a fost soluționată.

  1. gestionarea contului. informațiile despre achizițiile dvs., căutările dvs. online, setările dvs. de pe Site-ul nostru web, produsele din coșul dvs. de cumpărături, solicitările dvs. la serviciul pentru clienți și istoricul de contacte pot fi utilizate de noi pentru imbunătățirea serviciilor și produselor noastre sau pentru personalizarea conținutului și ofertelor Site-ului web, astfel încât acestea să fie adaptate preferințelor dvs. Folosim aceste Date cu caracter personal, conform intereselor noastre legitime, pentru a putea promova produsele și serviciile noastre clienților și vizitatorilor Site-ului nostru web, pentru a ne permite să atragem mai mulți clienți, pentru a îmbunătăți vânzarea produselor și serviciilor noastre. Datele cu caracter personal vor fi în general șterse sau anonimizate în termen de 6 luni după ultima dvs. comandă de pe Site-ul nostru web.

  2. buletine informative. dacă v-ați abonat la buletinul informativ, folosim adresa de e-mail pe care ați furnizat-o pentru a vă trimite newsletter-ul nostru. Veți fi adăugați automat în baza de date a clienților noștri. În cazul în care nu mai doriți să primiți e-mailuri de la noi, vă puteți dezabona în orice moment utilizând funcția de dezabonare din fiecare mesaj de e-mail sau puteți să ne contactați în acest sens.

  3. informații despre vizita dvs. și utilizarea Site-ului nostru web. Colectăm anumite informații atunci când vizitați Site-ul nostru, cum ar fi adresa dvs. IP, paginile web pe care le vizitați, tipul de browser de internet, clicuri și vizualizări. De asemenea, urmărim modul în care folosiți newsletter-ul, paginile pe care le vizualizați pentru a personaliza buletinul informativ în funcție de preferințele dvs. Informațiile despre utilizarea Site-ului web și a serviciilor noastre ne permit să ne personalizăm Site-ul web și de exemplu, pentru a modifica ordinea rezultatelor căutării sau locația unde plasăm anumite oferte, astfel încât să aveți mai multe șanse să le vizualizați. De asemenea, putem utiliza segmente pentru a afișa reclame online pe care le considerăm relevante pentru dvs. Folosim aceste Date cu caracter personal, conform intereselor noastre legitime, pentru a putea promova produsele și serviciile noastre clienților și vizitatorilor Site-ului nostru web, pentru a ne permite să atragem mai mulți clienți, pentru a îmbunătăți vânzarea produselor și serviciilor noastre.

  4. întreținerea și optimizarea Site-ului nostru web. Datele dvs. cu caracter personal vor fi, de asemenea, utilizate pentru întreținerea și analiza Site-ului nostru web, pentru a rezolva problemele legate de performanță, să verificăm dacă procesul de comandă online funcționează eficient. Utilizarea Datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri este necesară conform intereselor noastre legitime și acestea vor fi păstrate pentru o perioadă maximă de 3 luni.

  1. Destinatarii Datelor dvs. cu caracter personal

Pentru furnizarea anumitor servicii și produse și pentru a opera Site-ul nostru web este posibil să tranmiste datele dvs. personale unor terți. Acești terți sunt:

  • furnizorii de servicii în cazul în care acest lucru este necesar pentru a ne furniza un serviciu sau (pentru a ne ajuta) să furnizăm serviciul sau produsul comandat de dvs. pe Site-ul web;

  • Netopia MobilPay, furnizor de servicii de plăți care va acționa în calitate de operator de date pentru a obține și procesa plățile efectuate de dvs. prin intermediul Site-ului web,;

  • agenții independente de recuperare a creanțelor, agenți comerciali sau alți agenți în scopul colectării sumelor datorate sau neachitate în contul dvs.;

  • furnizorii de servicii de mentenanță a site-ului nostru web.


 

Acești terți se află situați în România. De asemenea, este posibil să furnizăm Date cu caracter personal organismelor de aplicare a legii pentru a respecta orice obligație legală sau hotărâre judecătorească.

  1. Securitatea Datelor cu caracter personal

Vom întreprinde măsuri tehnice, fizice și organizaționale adecvate pentru a proteja Datele cu caracter personal colectate prin intermediul Site-ului web de folosirea incorectă sau distrugerea, pierderea, modificarea, divulgarea, achiziționarea sau accesarea accidentală, neautorizată sau ilegală care sunt în concordanță cu legile și reglementările aplicabile privind securitatea datelor și confidențialitatea. Cu toate acestea, niciun site bazat pe internet nu poate fi 100% sigur și nu putem fi trași la răspundere pentru accesul neautorizat sau neintenționat, pe care nu îl putem controla.

Site-ul nostru web poate conține legături către alte site-uri web. Nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate, conținutul sau măsurile de securitate utilizate de alte site-uri web, care nu sunt reglementate de această Politică de confidențialitate. Vă sfătuim să citiți întotdeauna cu atenție politicile de confidențialitate de pe aceste site-uri web.

4.Păstrarea Datelor cu caracter personal

Vom păstra Datele dvs. cu caracter personal atât timp cât este necesar din punct de vedere legal sau pentru cât timp este necesar pentru a vă furniza serviciile solicitate sau pentru oricare dintre celelalte scopuri enumerate în această Politică de confidențialitate. Termenul specific de retenție este menționat în această Politică de confidențialitate mai sus. Vom întreprinde măsuri rezonabile pentru a distruge sau pentru a dezactiva Datele cu caracter personal pe care le deținem în cazul în care nu mai sunt necesare pentru scopurile stabilite mai sus sau după expirarea termenului de retenție definit.

  1. Drepturile dvs. de acces, rectificare, ștergere, restricționare și transferabilitatea datelor

Aveți dreptul să solicitați o copie a Datelor dvs. cu caracter personal prelucrate de către noi sau în numele nostru. Aveți dreptul ca Datele dvs. să fie rectificate, șterse sau restricționate (după caz). Puteți exercita acest drept prin contactarea personalului HaineSelect accesand pagina Contact. Rețineți faptul că puteți șterge, de asemenea, Datele cu caracter personal prin dezactivarea contului dvs. de utilizator, însă vom păstra Datele cu caracter personal în cazul în care este necesar din punct de vedere legal de a face acest lucru, care se aplică de ex. administrării vânzărilor.

  1. Dreptul la opoziție

Aveți dreptul, în anumite circumstanțe, de a ne solicita să nu mai procesăm Datele dvs. cu caracter personal, dar în cazul în care avem motive legitime, vom continua prelucrarea acestora. Cu toate acestea, aveți dreptul de a vă opune în orice moment cu privire la utilizarea Datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct, inclusiv prin profilare. În cazul în care v-ați dat acordul cu privire la utilizarea Datelor cu caracter personal, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul fără ca acest lucru să afecteze valabilitatea utilizării acestor Date înainte de retragerea dvs.

  1. Contact

În cazul în care doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile enumerate la paragraful de mai sus, ne puteți contacta la office@haineselect.ro. Rețineți faptul că putem solicita o dovadă a identității. În cazul în care aveți altă întrebare, obiecții față de utilizarea Datelor cu caracter personale puteți să trimiteți un e-mail la office@haineselect.ro. De asemenea, aveți dreptul de a depune o reclamație la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, tel. 40.318.059.211, email anspdcp@dataprotection.ro