Meniu
Cos de cumparaturi

Formular retur produse

In cazul in care ati comandat un produs iar acesta nu va place sau marimea nu corespunde, puteti alege sa schimbati cu un alt produs sau puteti opta pentru restituirea banilor intr-un cont bancar. Completati formular iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil!

Pentru schimb: Trimitem un curier la dumneavoastra cu produsul(ele) pe care doriti sa le inlocuiti, iar la sosirea curierului predati produsul(ele) ce doriti sa fie inlocuite. Pentru acest serviciu, dvs. platiti turul (14,90 lei), iar returul este suportat de HaineSelect.ro.

Pentru restituire, aveti 2 modalitati: 

  1. trimitem un curier la dvs. sa ridice produsul(ele) pe care doriti sa le restituiti. Rambursarea contravalorii produsului/produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN si se va retine taxa de restituire(costul transportului pentru coletul returnat) in valoare de 14,90 lei.
  2. trimiteti produsul inapoi la noi prin orice firma de curierat, in 30 zile, cu plata la expeditor(NU DESTINATAR); in aceasta situatie, veti achita taxa de transport.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon 0799.827.455/0372.967.708.

*in cazul in care ati efectuat plata prin card bancar, nu este nevoie sa mai completati IBAN-ul. Banii vor fi returnati prin intermediul aceluiasi sistem, pe acelasi canal.