Meniu
Cos de cumparaturi

Returnarea produselor

Retur garantat în 14 zile

Potrivit O.G. 34/2014 produsele achiziționate la distanță se pot returna în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Pentru retur este necesar să ne trimiteți un email la adresa office@haineselect.ro, sau să ne contactați telefonic în care să ne detaliați situația.

 

Schimbarea produselor garantată

Orice produs achiziționat de pe haineselect.ro poate fi returnat sau schimbat în termen de 14 zile. Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă, însoțit de factura fiscală emisă. Nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura. Returnarea produsului/produselor se face prin curier rapid. Taxa curierului pentru retur este suportată de client.

Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactați într-un interval de 72h echipa HaineSelect la nr de tel 0799 827 455 / 0372 967 708 sau pe mail: office@haineselect.ro pentru a reclama această situație și ne vom asigura ca produsul sa fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către HaineSelect. În cazul produselor defecte, acestea se înlocuiesc sau se returnează contravaloarea.

În cazul în care se constată că defectul este unul de fabricație, instrucțiunile din talonul de garanție fiind respectate atunci: Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client! Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 15 zile de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat de client. Restituirea banilor se face numai în baza unui cont bancar, iar taxa de transport va fi suportată de dumneavoastră. În cazul in care ati efectuat plata prin card bancar, nu mai este nevoie de contul IBAN. Banii vor fi returnati prin intermediul aceluiasi sistem, pe acelasi canal.

Taxe:

 

Schimb de colete(14,90 Lei) - RETUR GRATUIT

  • trimitem un curier la dvs. cu produsul/produsele pe care doriți să le înlocuiți, iar la sosirea curierului predați produsul/produsele ce doriți să fie înlocuite. Pentru acest serviciu, dvs. plătiți turul (14,90 Lei), iar returul este suportat de HaineSelect.ro.

 

Restituire

  • trimitem un curier la dvs. să ridice produsul/produsele pe care doriți să le restituiți. Rambursarea contravalorii produsului/produselor returnate se va face prin transfer bancar în contul IBAN și se va reține taxa de restituire (costul transportului pentru coletul returnat) în valoare de 14,90 Lei.
  • trimiteți produsul înapoi la noi prin orice firmă de curierat, în 30 zile, cu plata la expeditor (NU DESTINATAR); în această situație, veți achita taxa de transport.

Adresa noastra este: SC LIBITUMWEAR SRL, Strada Merilor, Nr.10 (Centrul Comercial Sheliak), Urziceni-Ialomita.


Formularul pentru retur îl găsiți AICI!