Meniu
Cos de cumparaturi

Securitatea datelor personale și a plăților

Online cu card bancar prin MobilPay (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

PLATA IN SISTEM RAMBURS

Plata în sistem ramburs este cea mai simplă metodă de plată şi este preferată de majoritatea clienţilor noştri. Plata (valoare comandă + taxe transport) se face în momentul când primiţi coletul de la agentul serviciului de curierat rapid sau când îl ridicaţi de la oficiul poştal de care aparţineţi.

 

CONEXIUNE CRIPTATA PRIN CERTIFICAT SSL

-conexiunea clientilor catre website-ul HaineSelect este criptată folosind un certificat SSL. Astfel, aveti garantia ca nicio informatie personala nu poate fi vizualizata de catre alti utilizatori ai website-ului/alte părți terțe.