Meniu
Cos de cumparaturi

Seturi trening bărbați

Fie ca vrei sa alergi, sa mergi la sala sau la cumparaturi, un trening de barbati este ideal oricand vrei sa te simti comod. De aceea, te invitam sa descoperi intreaga gama de treninguri pentru barbati online, disponibila pe HaineSelect.ro.

 

Intreaga varietate de treninguri online este realizata din materiale de calitate (cu preponderenta din bumbac 100%), care sunt comode si nu isi schimba culoarea sau textura, nici dupa mai multe spalari. Treningurile de barbati ieftine de pe site-ul nostru sunt adesea comandate de barbatii ce pun pret pe fiecare aparitie, vor sa fie la moda, dar sa se simta si comod, fara a cheltui o avere.

 

In plus, vei gasi treninguri de barbati clasice sau slimfit, gata sa puna in valoare orice tip de silueta, intr-o gama variata de modele si culori. Comanda-ti astazi treningul online preferat, la cel mai bun pret si te vei convinge de calitatea superioara!

Brand: Fashion by HaineSelect Model: Germania
Set pentru barbati, tricou si pantaloni, model Germania, doua piese, slim fit - GermaniaCaracteristici generale:    Culoare: Negru.  Croiala: Slim fit  Compozitie: 100% poliester  ..
129,00 RON
Brand: Fashion by HaineSelect Model: Argentina
Set pentru barbati, tricou si pantaloni, model Argentina, doua piese, slim fit - ArgentinaCaracteristici generale:    Culoare: Bleu.  Croiala: Slim fit  Compozitie: 100% poliester  ..
129,00 RON
Brand: Fashion by HaineSelect Model: ES813RO1812
Set pentru copii, tricou si pantaloni, model Romania, bumbac, editie aniversara, doua piese, slim fit - ES813RO1812Caracteristici generale:    Culoare: Tricolor.  Croiala: Slim fit  Compozitie: 100% bumbac  ..
129,00 RON
Brand: Fashion by HaineSelect Model: ES813RO1811
Set pentru copii, tricou si pantaloni, model Romania, bumbac, editie aniversara, doua piese, slim fit - ES813RO1812Caracteristici generale:    Culoare: Tricolor.  Croiala: Slim fit  Compozitie: 100% bumbac  ..
129,00 RON
Brand: Fashion by HaineSelect Model: Italia
Set pentru barbati, tricou si pantaloni, model Italia, doua piese, slim fit - ItaliaCaracteristici generale:    Culoare: Albastru.  Croiala: Slim fit  Compozitie: 100% poliester  ..
129,00 RON
Brand: Fashion by HaineSelect Model: ES6RO18S2
Trening din micropoliester, model Romania, albastru, rosu, galben.Caracteristici generale:    Culoare: Tricolor.  Croiala: Regular fit  Bluza: este prevazuta cu fermoar si doua buzunare, ecuson si inscriptionare cu ROMANIA. Pantalonii: sunt conici, cu doua buzunare, completati in..
169,00 RON
Brand: Fashion by HaineSelect Model: Brazilia
Set pentru barbati, tricou si pantaloni, model Brazilia, doua piese, slim fit - BraziliaCaracteristici generale:    Culoare: Verde.  Croiala: Slim fit  Compozitie: 100% poliester  ..
129,00 RON
Brand: Fashion by HaineSelect Model: ES6RO18S1
Trening din bumbac, model Romania, albastru, rosu, galben.Caracteristici generale:    Culoare: Tricolor.  Croiala: Regular fit  Bluza: este prevazuta cu fermoar si doua buzunare, ecuson si inscriptionare cu ROMANIA. Pantalonii: sunt conici, cu doua buzunare, completati in partea ..
199,00 RON
Brand: Fashion by HaineSelect Model: ES1028
Trening din bumbacCaracteristici generale:    Culoare: Verde Croiala: Regular fit  Bluza: este prevazuta cu fermoar si doua buzunarePantalonii: sunt conici, cu doua buzunare  ..
139,00 RON
Brand: Fashion by HaineSelect Model: ES1021
Trening din bumbacCaracteristici generale:    Culoare: rosuCroiala: Regular fit  Bluza: este prevazuta cu fermoar si doua buzunarePantalonii: sunt conici, cu doua buzunare  ..
139,00 RON
Brand: Fashion by HaineSelect Model: ES1025
Trening din bumbacCaracteristici generale:    Culoare: griCroiala: Regular fit  Bluza: este prevazuta cu fermoar si doua buzunarePantalonii: sunt conici, cu doua buzunare  ..
139,00 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)